Seline Bardoel MSc.

Seline Bardoel MSc.

Seline Bardoel MSc is bij Mentaal Beter werkzaam als Gz-psycholoog en EMDR practitioner. Dit doet zij bij een Mentaal Beter behandellocatie die zijzelf opgezet heeft. Op deze locatie houdt ze zich bezig met de begeleiding van collega’s, diagnostiek en behandeling. Daarnaast werkt ze vanuit haar eigen onderneming Supervisie voor Jou als supervisor en docent.

Seline heeft zich gespecialiseerd op het gebied van psychotrauma. Haar affiniteit als therapeut ligt bij de behandeling van angst-, milde persoonlijkheids- en trauma gerelateerde problematiek. Vanuit haar enthousiasme over EMDR en haar ondernemende karakter is ze tevens actief bij de Vereniging EMDR Nederland als lid van de congrescommissie. 

Bij de RINO Groep is Seline docent bij- en nascholing VGCt. Ze geeft les op locatie in Utrecht en in company cursussen.

Binnen het lesgeven wisselt ze verschillende werkvormen af die aansluiten bij de behoeftes en leerdoelen van de groep. Met name is ze gericht op actieve en samenwerkende werkvormen ten behoeve van een optimaal leerrendement. Zo vertaalt Seline haar kennis en eigen ervaringen in experiëntiële oefeningen, zodat de theorie wordt ervaren.